Aura Online. Compleet en makkelijk beheer van uw bibliotheek.

Aura Online is een online bibliotheekpakket voor het beheer en de uitleen van allerlei soorten media en documentatie. Toepasbaar voor grote en kleine collecties.

Installeren is niet nodig. Internetbrowser opstarten, inloggen en direct werken in de gebruiksvriendelijke omgeving van Aura Online.

Aura maakt mediabeheer makkelijk.


Enkele features van AURA ONLINE
Catalogus

De catalogusfunctie van Aura Online vormt het betrouwbare fundament voor het onderhoud van uw titelbeschrijvingen. De heldere schermopbouw maakt dat u snel vertrouwd raakt met het programma. Aura Online zit boordevol handigheidjes zodat u snel, overzichtelijk en efficiënt kunt werken.

Themalijsten

Groepeer interessante thema's en toon deze op een aantrekkelijke manier in de app. Handig om een specifieke set boeken of andere media onder de aandacht te brengen van uw bezoekers.

Uitlenen

Met de uitleenadministratie van Aura Online voert u dagelijkse handelingen zoals uitlenen, innemen, verlengen, reserveren en boete afhandelen eenvoudig uit, ook als het druk is aan de balie. Door intensief contact met onze gebruikers bevat ons programma alles wat u nodig heeft om uw bibliotheek moeiteloos te runnen.

Zoeken

Uw bibliotheekcollectie is een geweldige bron van kennis en informatie. Met Aura Online brengt u dit belangrijke bezit op een toegankelijke manier onder de aandacht. Bezoekers kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week, vanaf uw bedrijf, school, thuis of waar ook ter wereld zoeken in uw catalogus.

Rapportgenerator

Aura Online bevat een veelzijdige rapportgenerator waarmee u de meest uiteenlopende lijsten, rapporten, brieven en overzichten kunt maken, geheel volgens uw eigen ontwerp. De rapporten kunt u ook exporteren naar pdf, Excel etc. voor verdere bewerking of om via e-mail te versturen.

Barcodes

Uiteraard kan Aura Online werken met barcodes. Scan de barcode op de lenerspas en die op het boek en uw materiaal is uitgeleend. Binnen 2 seconden. Lenerspas vergeten? Geen probleem. Leerlingen en andere bezoekers kunnen zich identificeren met hun persoonlijke barcode die in de Aura Library app staat.


Meer informatie

Wilt u meer weten over Aura Online, kies dan hieronder de gewenste documentatie.

Folder Aura Online

Veelgestelde vragen

Meerdere vestiging in één catalogus

Of bekijk onze demosite.