Bestelformulier

Voor een abonnement op Aura Online betaalt u eenmalige opstartkosten. Daarnaast brengen wij een vast bedrag per jaar in rekening, afhankelijk van de omvang van uw collectie. Na één jaar is het abonnement per kwartaal opzegbaar.

Lees meer >

 

Promotietools

Uw online mediatheek wordt pas maximaal benut wanneer uw bezoekers een persoonlijk account aanmaken in Mijn AuraSpace of de Aura Library app gebruiken. Wij helpen u graag om het gebruik hiervan te stimuleren met behulp van een aantal promotietools.

Lees meer >

 

Aura nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief staat altijd boordevol nieuwtjes, tips en nuttige informatie. Waar u uw voordeel mee kunt doen.

Lees meer >

 

Algemene voorwaarden

Wanneer u een abonnement wilt afsluiten voor Aura Online, Aura Planning of Aura Junior, verwijzen wij u graag naar de Algemene Voorwaarden en de SLA voor onze cloud diensten.

Lees meer >

 

Aura Demo's

Tienduizenden gebruikers vinden het een feest om met Aura Online te werken, elke dag opnieuw. Maak een account aan voor onze demo omgeving en u zult begrijpen waarom.

Lees meer >

 

Privacy Verklaring

Aura Software B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Lees meer >

 

10-Stappenplan nieuwe schoolbibliotheek

Gaat u een nieuwe schoolbibliotheek of mediatheek opzetten? Dit 10-stappenplan helpt u op weg met een vlotte start.

Lees meer >