Opfriscursus Aura Online

U hebt in het verleden de tweedaagse cursus Aura Online gevolgd, maar u wilt graag een keer aan de slag met mogelijkheden die wat meer tijd kosten om goed te benutten. Dan is deze eendaagse opfriscursus Aura Online echt wat voor u. Er is aandacht voor onderwerpen waar veel vragen over gesteld worden bij de helpdesk. U kunt kiezen uit twee onderdelen en dus uit twee lesdagen:

1. Opfriscursus Aura Online: Algemeen
In deze workshop komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod: de Aura Online Collectiewijzer, het maken en gebruiken van aanwinstenlijsten en themalijsten, import van leners vanuit het schooladministratiesysteem en hoe u de mogelijkheden van de functie Uitgebreid Zoeken kunt inzetten bij het beheer van Aura Online. U werkt vooral in de eigen omgeving aan de onderwerpen die u zelf kiest uit het aanbod.

2. Opfriscursus Aura Online: Rapportgenerator
U hebt de tweedaagse cursus Aura Online gevolgd en u wilt graag de kennis over de rapportgenerator ophalen en uitbreiden. Naast het ontwerpen van rug-etiketten met diverse iconen, en van rappelbrieven, gaat u ook aan de slag met het maken van aantrekkelijke lay-outs voor bijvoorbeeld aanwinstenlijsten en themalijsten. U werkt in uw eigen omgeving zodat u de gemaakte ontwerpen ook direct kunt gebruiken.

Wanneer?

  • Opfriscursus Aura Online: Algemeen: 7 oktober 2020. Van 10.00 - 16.30 uur.
  • Opfriscursus Aura Online: Rapportgenerator: 2 december 2020. Van 10.00 - 16.30 uur.

Kosten?
475 euro exclusief btw. Dit is inclusief lunch.

Waar?
Vergadercentrum Vredenburg 19
3511 BB Utrecht

Kies uw onderdeel en meld u aan!