Aura Planning. Razendsnel items reserveren en inplannen.

Met Aura Planning kunt u de meest uiteenlopende soorten items reserveren en inplannen: computers, laptops, iPads, werkplekken, video apparatuur, gereedschap, sportartikelen, vergaderruimtes, leslokalen, wat u maar wil!

Snel, flexibel en overzichtelijk. Vanaf elke werkplek, op uw school, vanaf uw bedrijf, thuis of waar dan ook. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Door het toepassen van restricties kunt u bijvoorbeeld vastleggen dat docenten en medewerkers wel mogen reserveren maar leerlingen niet.

Ook kunt u de aanwezigheid van leerlingen (in uw open leercentrum) snel en makkelijk registreren. Statistieken verschaffen u overzichten van de aanwezigheid van de leerlingen.

Enkele features van AURA PLANNING
Minder werk

Een van de fraaie opties van Aura Planning is de zogenaamde Automatische modus. Hierin scant u alleen de lenerspas. Het programma kiest dan zelf een vrij item en toont dit direct op het scherm. Makkelijker kan niet. U ziet ook meteen hoeveel items er nog beschikbaar zijn.

Meer controle

Via "Reserveren per item" kunt u een specifiek item selecteren dat u aan de lener wilt toekennen. De beschikbaarheid van de items is grafisch weergegeven in de vorm van icoontjes met tekst, waarbij u in een oogopslag de bezette en de nog vrije items ziet.

Herhaalfunctie

Als u items voor een langere periode wilt reserveren op vastgestelde tijdstippen, dan kunt u dit via de Terugkeerpatronen snel regelen. Bijvoorbeeld u wilt een camera een maand lang elke dinsdag tussen 10:00 en 11:00 uur voor iemand reserveren. Deze reserveringen hoeft u niet allemaal handmatig in te voeren. U maakt gewoon een terugkeerpatroon aan en Aura Planning zorgt voor de rest.

Integratie met Aura Online

Aura Planning kan geheel stand-alone worden gebruikt, of volledig geïntegreerd in Aura Online. U kunt daarbij aangeven dat ook leerlingen, docenten en medewerkers items mogen reserveren via Mijn AuraSpace. Dat kan zelfs per itemgroep. Zo kunt u bijvoorbeeld toestemming geven om wel PC's te reserveren, maar geen items van andere itemgroepen.

Rapportage

Aura Planning bevat veelzijdige rapportagemogelijkheden waarmee u verschillende overzichten kunt maken. De rapporten kunt u ook exporteren naar pdf, excel, etc. voor verdere bewerking of om via e-mail te versturen. Via de statistiekfunctie kunt u bijvoorbeeld de bezettingsgraad van elke itemgroep opvragen in een willekeurige periode, per maand en per dag van de week. 

Barcodes

Uiteraard kan Aura Planning werken met barcodes. Scan de barcode op de lenerspas en Aura Planning boekt meteen een item op het gekozen tijdsvak. Binnen 2 seconden. Lenerspas vergeten? Geen probleem. Leerlingen en andere bezoekers kunnen zich identificeren met hun persoonlijke barcode in de Aura Library app.


Meer informatie

Wilt u meer weten over Aura Planning, kies dan hieronder de gewenste documentatie.

Folder Aura Planning

 

Of bekijk onze demosite.