Meer Over Media

NBD Biblion heeft een database ontwikkeld waarin op basis van ISBN allerlei aanvullende informatie is opgeslagen zoals aanschafinformaties van boeken, boekomslagen, uittreksels, recensies uit LiteRom en auteursportretten. Het systeem kan worden uitgebreid met andere informatie. Te denken valt aan videofragmenten en geluidsfragmenten. De informatie uit Meer over Media (MoM) kunt u rechtstreeks in Aura Online vanuit het zoekresultaat via de knop Meer Informatie oproepen. Dit is een waardevolle verrijking van uw catalogusbestand.

Het Meer over Media systeem is modulair opgezet. Dit betekent dat u kunt kiezen welk abonnement u wilt afsluiten bij NBD Biblion: 

  • aanschafinformatie
  • flapteksten
  • recensies uit LiteRom
  • uittreksels uit de UittrekselBank
  • over de auteur
De module 'aanschafinformatie' vormt de basis van MoM en moet altijd worden afgenomen bij NBD Biblion. De flapteksten zijn dan gratis.Via NBD Biblion dient u de basismodule MoM af te nemen en voor een gering bedrag per jaar sluit u een abonnement bij Aura Software af voor de MoM plug-in voor Aura Online. Heeft u al een abonnement op LiteRom of op de UittrekselBank? Dan hoeft u voor de toegang tot deze informatie vanuit Aura Online niet extra te betalen. De informatie is rechtstreeks te benaderen via de MoM-knop in het Aura Online zoekresultaat. Informeert u bij NBD Biblion naar de mogelijkheden en de kosten als u meer wilt weten over de verschillende abonnementen.