Razend populair. Meer dan 500.000 gebruikers.

Met de Aura Library app hebben leerlingen, docenten en medewerkers altijd en overal toegang tot uw bibliotheek vanaf hun smartphone en/of tablet.

De app is voor een gering bedrag per jaar beschikbaar. Alle leerlingen, docenten en medewerkers van uw school of organisatie kunnen de app dan gratis downloaden en gebruiken. U krijgt beide versies: iOS en Android.

Uw leners kunnen genieten van deze super handige lenersapp, waarmee ze uw bibliotheek altijd 'op zak' hebben. Zoeken in uw catalogus (en tegelijk ook in de catalogus van de lokale bibliotheek en de e-books van Online bibliotheek), nieuwste aanwinsten en themalijsten bekijken, doorschakelen naar de informatietegels op uw Aura homepage, gekoppelde documenten openen, thematisch zoeken op afbeelding in uw catalogus (via Ontdekken) en de door u verzamelde websites raadplegen. Het kan allemaal met de Aura Library app.

Laat uw leners materialen reserveren en verlengen, hun leenhistorie en openstaande boetes opvragen en pushberichten ontvangen wanneer gereserveerde materialen voor hen klaar liggen of wanneer de uitleentermijn is verstreken.

De Aura Library app kan daarnaast ook als lenerspas worden gebruikt in uw bibliotheek.

Wanneer u de plug-in Aura Attenderingen gebruikt dan notificeert u uw leners automatisch d.m.v. een pushbericht wanneer er nieuwe aanwinsten of publicaties beschikbaar zijn op hun specifieke interessegebied. Met de Aura Library app biedt u uw leners veel gemak en wordt uw waardevolle collectie optimaal toegankelijk.

Wilt u meer weten over de app? Klik dan hier voor documentatie.


Enkele features van de app
Aanwinstenlijst

Gebruikers kunnen op elk moment de nieuwste aanwinsten bekijken, fraai gepresenteerd met coverafbeeldingen.

Themalijsten

Groepeer interessante thema's en toon deze op een aantrekkelijke manier in de app. Handig om een specifieke set boeken of andere materialen onder de aandacht te brengen.

Verlengen

24 uur per dag, 7 dagen per week, vanaf elke plek, de mogelijkheid om de uitleentermijn van (bijna te late) boeken te verlengen. Met 1 druk op de knop. Razend populaire functie.

Reserveren

Vanuit het detailscherm kunnen materialen worden gereserveerd. De gebruiker ontvangt een pushbericht zodra het item klaarligt om te worden afgehaald. Gebruikers ontvangen enkele dagen voordat de uitleentermijn is verstreken, automatisch een pushbericht.

Reviews

Gebruikers kunnen reviews schrijven over gelezen boeken en deze publiceren. Ook kunnen ze het gelezen boek waarderen met sterren.

App als lenerspas

Lenerspas vergeten? Geen probleem! In de Aura Library app kan de lenerspas worden opgevraagd als barcode. Deze kan in de bibliotheek als identificatie worden gebruikt.


Meer informatie

promoteapp

Promotie banner

U kunt de banner gratis gebruiken om de app op uw site te promoten.

Meer info

Wilt u meer weten over de app, neem dan contact met ons op.