Text/HTML

Aura Online

Met Aura Online kunt u uw collectie boeken, tijdschriften, documenten, artikelen en andere media op eenvoudige wijze online beheren. Via Aura Online kunnen uw bezoekers uw collectie altijd en overal raadplegen, hun persoonlijke uitleengegevens bekijken en online verlengen en reserveren. 


Lees meer >

 

Aura Junior

Aura Junior is speciaal ontwikkeld voor het basisonderwijs.
Spelenderwijs informatie vinden, zoeken en reserveren, uitlenen en collectiebeheer, leesbevordering en betaalbaar voor iedere school.

Lees meer >

 

Aura Junior dBos

Voor schoolbibliotheken in het PO die op zoek zijn naar gebruiksvriendelijke en betaalbare bibliotheeksoftware voor de Bibliotheek op school (dBos). 

Lees meer >

 

Aura Online dBos VO

Voor schoolbibliotheken in het VO die op zoek zijn naar gebruiksvriendelijke en betaalbare bibliotheeksoftware voor de Bibliotheek op school (dBos). 

Lees meer >

 

Aura Planning

Met Aura Planning kunt u de meest uiteenlopende soorten items reserveren en inplannen: computers, Chromebooks, werkplekken, audio apparatuur, gereedschap, vergaderruimtes, leslokalen, wat u maar wilt. 

Lees meer >

 

Aura Library app

Met de Aura Library app kunnen leerlingen, docenten en medewerkers Aura Online altijd en overal benaderen met hun smartphone en tablet.  Ze krijgen de mogelijkheid om hun reserveringen, boete, historische en actuele uitleningen op te vragen, snel in de catalogus te zoeken en items direct te reserveren. 
Lees meer >

 

Aura Public Library

Zoekt u voor uw bibliotheek een betaalbaar en professioneel online pakket voor uw catalogus en uitleenadministratie? Simpel in gebruik, zonder overbodige toeters en bellen, maar wel met een uitstekende helpdesk en voor een fractie van de kosten die u momenteel kwijt bent aan uw bibliotheeksoftware? Maak dan kennis met de voordeligste oplossing voor u: Aura Public Library.
Lees meer >

 

Aura Online Plugins

Voor extra functionaliteit voor Aura Online zijn enkele plugins beschikbaar.