praktijkgerichte tweedaagse aura cursus

Aura Online is gemakkelijk in gebruik. De meeste gebruikers kunnen er direct mee aan de slag. Door de grote hoeveelheid aan functies die Aura Online biedt kan het echter zijn dat u behoefte heeft aan een overzicht van alle mogelijkheden en een diepgaande, praktijkgerichte cursus.

Voor wie?
Deze tweedaagse cursus is bedoeld voor mensen die bekend zijn met de basishandelingen van Aura Online, en graag meer willen weten over de mogelijkheden die Aura Online biedt. In de cursus worden alle menuopties besproken van catalogus, uitleenadministratie, inventarisatie en systeemonderhoud en wordt er grotendeels gewerkt in een cursusomgeving. Er wordt ruim aandacht besteed aan de basisprincipes van de rapportgenerator, zoals het ontwerpen van rugetiketten . Ook het rappelleren met Aura Online komt uitgebreid aan bod, met daarbij het ontwerpen van rappelbrieven die direct in de eigen omgeving gemaakt en gebruikt kunnen worden. Met deze intensieve cursus haalt u maximaal profijt uit Aura Online.

Wanneer?   

  • 18 & 25 januari 2022.
  • 8 & 15 maart 2022.
  • 7 & 14 juni 2022.

Waar?
Aura Software beschikt in Bunnik, midden in het groen van landgoed Oud Amelisweerd, over een trainingsruimte. De trainingsruimte is gemakkelijk te bereiken per auto en met het openbaar vervoer. 

Het adres van Aura Software is:
Hofstede Wiltenburg
Provincialeweg 116
3981 AT Bunnik

Duur van de cursus
De cursus duurt twee dagen, verdeeld over twee weken, van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Kosten
De tweedaagse praktijkgerichte cursus Aura Online kost € 950,00 (excl. btw) per deelnemer. Wij zorgen uiteraard voor koffie, thee, frisdrank en een gezonde lunch. Na afloop van de cursus wordt aan u een certificaat uitgereikt.

Inschrijven
U kunt het inschrijfformulier invullen, een e-mail sturen naar info@aura.nl of bel 030-6064095.

Een greep uit de inhoud van de tweedaagse praktijkgerichte cursus Aura Online:

Aura Online Catalogus

Voorkeursinstellingen, werken met keuzelijsten, filters, groeperingen, koppelingen, zoekresultaat, en veel kneepjes met praktische oefeningen.

Aura Online Uitleenadministratie

Voorkeursinstellingen, reserveren, kolomkiezer, handige overzichten, rappelleren en enkele oefeningen.

Aura Online Beheer

Alle beheeraspecten van Aura Online komen aan de orde, waaronder het wijzigen van veldnamen, het aanmaken van gebruikers en het regelen van toegangsrechten.

Krachtige Rapportgenerator

Fraaie rapporten maken, lenerspasjes, barcode- en rugetiketten, rappelbrieven, aanwinstenlijsten. Aan dit belangrijke onderdeel wordt in de cursus extra veel aandacht besteed.

Alle functies

Een compleet overzicht van de vele functies in Aura Online.

Overige modules

Natuurlijk beantwoorden we ook alle vragen die u heeft over de Aura Library app en Aura Planning.


Enkele reacties van cursisten:

" Niet gedacht dat er zo veel te leren was en dat Aura Online zo veel mogelijkheden kent. Jammer dat ik niet eerder heb deelgenomen aan de cursus".

"Goede uitleg. Veel geleerd ondanks dat ik al een half jaar met Aura Online werk"

"Ik vond het goed dat er veel tijd was voor zelf oefenen en voor discussie met elkaar"

" Systematisch werken met voortdurend drie deskundigen om vragen te beantwoorden"

" Goede cursus en uitstekende service"