Text/HTML

Tweedaagse praktijkgerichte Cursus Aura Online

Aura Online is gemakkelijk in gebruik. De meeste gebruikers kunnen er direct mee aan de slag. Door de grote hoeveelheid aan functies die Aura Online biedt kan het echter zijn dat u behoefte heeft aan een overzicht van alle mogelijkheden en een diepgaande, praktijkgerichte cursus.
Lees meer >

 

Online Basiscursus Aura Junior

De Online Basiscursus Aura Junior bestaat uit 9 inspirerende instructievideo's waarmee u visueel door de belangrijkste onderdelen van Aura Junior wordt geleid. De instructievideo's helpen u vlot op op weg: voor een ideale start van uw schoolbibliotheek met Aura Junior.
Lees meer >

 

Cursus op locatie

Met de praktijkgerichte cursus Aura Online leren de medewerkers in uw bibliotheek in 4 uur tijd hoe ze dagelijkse handelingen in Aura Online efficiënt en foutloos kunnen uitvoeren. In deze cursus worden alleen de basishandelingen zoals het uitlenen en zoeken in Aura Online behandeld.
Lees meer >

 

Cursus leesconsulenten

Werkt uw bibliotheek met Aura Junior op de scholen? Dan is deze cursus geschikt voor u. De leesconsulenten van uw bibliotheek ondersteunen beroepskrachten en vrijwilligers op de scholen bij de uitvoering van het lees‐, taal‐ en mediabeleid. Het is natuurlijk belangrijk dat zij weten hoe Aura Junior werkt, zodat zij de scholen goed kunnen begeleiden.
Lees meer >

 

Workshops Aura Online

U wilt graag uw kennis van Aura Online verdiepen en praktisch aan de slag gaan met mogelijkheden die wat meer tijd kosten om goed te benutten? Dan zijn de Aura Online Workshops echt wat voor u. U kunt kiezen uit drie verschillende workshops.
Lees meer >

 

Bibliotheekinstructie

U gaat van start met Aura Online en u wilt daarbij assistentie? Samen met u overleggen we op welk gebied u advies wilt. Dit hoeft zich niet te beperken tot Aura Online, maar kan ook gericht zijn op andere bibliotheek- of mediatheekzaken. In deze instructie wordt u exact op maat geholpen door een zeer ervaren docente.
Lees meer >

 

Conversie

Overweegt u om Aura Online aan te schaffen maar ziet u er tegen op om alle gegevens uit uw huidige catalogus opnieuw in te voeren? Geen probleem! De programmeurs bij Aura Software hebben veel ervaring met het converteren van catalogi van andere bibliotheeksystemen naar Aura Online.
Lees meer >

 

Mooimaakservice

Met de mooimaakservice neemt Aura u werk uit handen. Wij scannen uw catalogus en plaatsen waar nodig de boekomschrijvingen en afbeeldingen in uw catalogus.