Tweedaagse praktijkgerichte Cursus aura online

Aura Online is gemakkelijk in gebruik. De meeste gebruikers kunnen er direct mee aan de slag. Door de grote hoeveelheid aan functies die Aura Online biedt kan het echter zijn dat u behoefte heeft aan een overzicht van alle mogelijkheden en een diepgaande, praktijkgerichte cursus.
Lees meer >

 

cursus aura online Homepage Designer

In Aura Online kunt u uw startpagina geheel naar wens inrichten met behulp van tegels.Met de cursus Aura Online Homepage Designer leert u op speelse wijze hoe u uw homepage aantrekkelijk vorm kunt geven en voorzien van nuttige informatie voor uw bezoekers. Ook wordt uitgelegd hoe u uw verzameling websites fraai kunt presenteren.
Lees meer >

 

Cursus op locatie

Met de praktijkgerichte snelcursus Aura Online leren de medewerkers in uw bibliotheek in 4 uur tijd hoe ze dagelijkse handelingen in Aura Online efficiënt en foutloos kunnen uitvoeren. In deze cursus worden alleen de basishandelingen zoals het uitlenen en zoeken in Aura Online behandeld.
Lees meer >

 

Cursus leesconsulenten

Werkt uw bibliotheek met Aura Junior op de scholen? Dan is deze cursus geschikt voor u. De leesconsulenten van uw bibliotheek ondersteunen beroepskrachten en vrijwilligers op de scholen bij de uitvoering van het lees‐, taal‐ en mediabeleid. Het is natuurlijk belangrijk dat zij weten hoe Aura Junior werkt, zodat zij de scholen goed kunnen begeleiden.
Lees meer >

 

Opfriscursus Aura Online

U hebt in het verleden de tweedaagse cursus Aura Online gevolgd, maar u wilt graag een keer aan de slag met mogelijkheden die wat meer tijd kosten om goed te benutten. Dan is deze eendaagse opfriscursus Aura Online echt wat voor u.
Lees meer >

 

Bibliotheekinstructie

U gaat van start met Aura Online en u wilt daarbij assistentie? Samen met u overleggen we op welk gebied u advies wilt. Dit hoeft zich niet te beperken tot Aura Online, maar kan ook gericht zijn op andere bibliotheek- of mediatheekzaken. In deze instructie wordt u exact op maat geholpen door een zeer ervaren docente.
Lees meer >

 

Conversie

Overweegt u om Aura Online aan te schaffen maar ziet u er tegen op om alle gegevens uit uw huidige catalogus opnieuw in te voeren? Geen probleem! De programmeurs bij Aura Software hebben veel ervaring met het converteren van catalogi van andere bibliotheeksystemen naar Aura Online.
Lees meer >

 

Mooimaakservice

Met de mooimaakservice neemt Aura u werk uit handen. Wij scannen uw catalogus en plaatsen waar nodig de boekomschrijvingen en afbeeldingen in uw catalogus.