Externe informatiebronnen

Uw collectie in Aura Online is vast niet de enige informatiebron in uw organisatie of school. U zult misschien gebruik maken van databanken of samenwerken met aanbieders van media. Wij streven er naar om integratie van Aura Online met andere informatiebronnen mogelijk te maken. Omdat wij begrijpen dat u graag efficiënt wilt kunnen werken. 

U kunt titelbeschrijvingen razendsnel importeren in uw Aura Online catalogus uit het titelbestand van NBD Biblion -standaard functie binnen Aura Online-. U bespaart hiermee veel tijd. Ook kunt u titels downloaden uit het titelbestand van Managementboek.nl of GGC. Deze laatste twee koppelingen zijn verkrijgbaar als plug-in voor Aura Online.

Er is een zogenaamde API beschikbaar voor Aura Online. Hiermee kunnen andere informatie zoeksystemen ook de Aura Online collectie als informatiebron opnemen. Vanuit Rechtsorde, Legal Intelligence en Biebsearch kunt u al zoeken in Aura Online. Laat het ons weten als u andere oplossingen wilt koppelen.

Onderwijsinstellingen kunnen tegelijk met een zoekvraag in Aura Online ook de collectie van de lokale bibliotheekcatalogus doorzoeken. Leerlingen kunnen na een zoekactie in Aura Online rechtstreeks doorschakelen naar de reserveringspagina van de bibliotheek. Deze koppeling bieden wij kosteloos aan, als extra service voor de scholen.

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de integratiemogelijkheden van Aura Online.