Aura Software beschikbare demo's

Tienduizenden gebruikers vinden Aura een feest om mee te werken. Elke dag opnieuw.
Ontdek zelf waarom.

 

image
Aura Online Beheer. de solide basis.

Aura Online is geschikt voor alle organisaties waar informatie gemakkelijk en continu toegankelijk moet zijn. Honderden scholen, speelotheken, zorginstellingen, advocatenkantoren, stichtingen en andere organisaties gebruiken Aura Online dagelijks voor het beheren en uitlenen van materialen.

Klik op de afbeelding en ontdek de demosite

Aura Online Zoeken.

Wilt u uw bezoekers/leerlingen inspireren om meer te lezen en aanmoedigen om vaker te zoeken in uw waardevolle collectie? Kijk hier hoe!Klik op de afbeelding en ontdek de demosite


Aura Junior Beheer. Voor uw basisschool.

Aura Junior is bij uitstek geschikt voor alle basisscholen die professionele maar toch eenvoudig te bedienen software nodig hebben voor het beheren en uitlenen van materialen.
Het programma is geaccrediteerd als leerlingportal voor dBos, maar kan natuurlijk ook zelfstandig worden gebruikt.

Klik op de afbeelding en ontdek de demosite

image
Aura Junior. Kindvriendelijk.

Eenvoudig en speels van opzet. Kinderen kunnen naar hartenlust grasduinen in de catalogus. Zoeken naar dat spannende boek of die geweldige documentaire over dolfijnen. Leuk om te doen en heel leerzaam! Aura Junior helpt ze snel te leren zoeken en is dankzij veel extra functies een onmisbare tool voor leesbevordering.

Klik op de afbeelding en ontdek de demosite


Aura Speelotheek. Beheermodule.

Aura Speelotheek is bij uitstek geschikt voor speelotheken, kunstuitleencentra of andere organisaties die professionele maar toch eenvoudig te bedienen software nodig hebben voor het beheren en verhuren/uitlenen van materialen.

Klik op de afbeelding en ontdek de demosite

image
Aura Speelotheek. Voor bezoekers.

Eenvoudig en speels van opzet. Uw klanten kunnen zoeken in uw collectie speelgoed, kunstartikelen of andere materialen. Afbeeldingen van het materiaal maken dat uw homepage nog aantrekkelijker wordt.

Klik op de afbeelding en ontdek de demosite


image
Aura Planning. Makkelijker kan niet.

Met Aura Planning kunt u de meest uiteenlopende soorten items reserveren en inplannen via een handig online planbord: computers, laptops, iPads, vergaderruimtes, speelgoed, sportartikelen, wat u maar wilt. Uiteraard zit er een herhaalfunctie in en uitgebreide statistische informatie. U houdt altijd het overzicht met Aura Planning.

Klik op de afbeelding en ontdek de demosite

image
Aura Online Medisch.

Hier kunt u ontdekken hoe Aura Online kan worden ingezet in medische centra en ziekenhuisbibliotheken. Via de Aura Library app kunt u bovendien razendsnel informatie opvragen via uw smartphone. De voorbeeldcatalogus is gevuld met een collectie boeken voor een medische bibliotheek.

Klik op de afbeelding en ontdek de demosite