Wijzigingen in update versie 8.12 en 8.13


Algemeen


Bij switchen tussen Uitlenen en Innemen wijzigt de info op het tabblad van de browser nu ook bij Innemen. Voorheen bleef daar ‘Uitlenen’ staan.


Diverse cosmetische verbeteringen.


Catalogus


Bij het zoekresultaat van Aura Online Beheer is aan de kolomkiezer de kolom “Nu uitgeleend” toegevoegd.


Bij verwijderen van documenten worden nu ook automatisch alle gekoppelde bestanden verwijderd.


De standaardrapportontwerpen zijn verbeterd. Bij Aanwinsten- en Themalijsten is een link naar de detailinformatie voor het betreffende document opgenomen.


Aura Uitleen Administratie 


Aan het eind van het schooljaar verschijnt bij het bereiken van de uiterste inleverdatum alleen een pop-up voor de uiterste inleverdatum per klas. Voor algemeen verschijnt alleen een melding in rood, zodat de pop-up niet steeds weggeklikt hoeft te worden.

Na het uitvoeren van een lenersconversie kunnen leners per Vestiging verwijderd worden aan de hand van de "Lijst van leners in het lenersbestand maar niet in het importbestand”. Hiervoor is een extra kolom toegevoegd


Het wijzigen van de naamgeving van klassen (bijv. 1a naar 2a) was tijdelijk niet mogelijk. Deze optie is hersteld.

Het blijft echter de bedoeling dat voor de leners de klassen worden bijgewerkt d.m.v. een lenersconversie, niet door de klasnaam te veranderen.


Aura Library App


Voor het verzenden van de Pushberichten is een nieuwe pushserver in gebruik genomen. Automatische pushberichten worden weer verzonden. 


Teksten voor meldingen van de Aura Library app bij het aanmelden en inloggen zijn verbeterd, zodat leners beter weten waarom het aanmelden of inloggen niet lukt