Wijzigingen in update versie 7.09 en 7.10


Aura Online Zoeken


Vanuit Uitgebreid zoeken kan nu ook gezocht worden in de Catalogus van de Openbare Bibliotheek, maar daarna werkte het uitgebreid zoeken in de Catalogus van de eigen mediatheek niet meer goed.
Dat is weer verholpen.


Bij meerdere Openbare Bibliotheken was de link naar de Catalogus van de Openbare Bibliotheek gewijzigd waardoor deze optie bij een aantal gebruikers niet meer werkte. De links zijn gecontroleerd en hersteld.


Tijdens het bladeren verscheen soms een pagina met een corrupte cover. Als er niet gereserveerd kon worden was de knop reserveren in dit scherm ineens zichtbaar en kon het vorige boek alsnog gereserveerd worden. 
Dat is afgevangen.


Het overzicht "Mijn Geleende E-books" is uit Mijn Aura Space verwijderd.


Aura Online Beheer


Op het tabblad mailserver in de voorkeursinstellingen zijn er verbeteringen doorgevoerd. Je kunt nu zien of er een wachtwoord opgeslagen is, en als het Password veld [leeg] is dan wordt bij opslaan niet het eerder opgeslagen wachtwoord gewist.Aura Library app


Bij het opvragen van het wachtwoord met niet het exacte e-mailadres werkte de reset link niet goed. Gebruikers kwamen dan op een verkeerde pagina en konden hun wachtwoord niet resetten. Dat is verbeterd.


Via de voorkeursinstellingen kan aangegeven worden of (app)gebruikers als beginscherm de spotlight zien of de homepage. Belangrijk wel is dat de gebruiker de app heeft bijgewerkt naar de laatste versie.