Wijzigingen in update versie 7.05 en 7.06


Aura Catalogus


Bij downloaden van titelbeschrijving via NBD/Biblion wordt, bij meerdere genres, een keuzelijst getoond, zodat het hoofdgenre gekozen kan worden.


Aura Uitleen Administratie


Bij Raadplegen – Reserveren zijn de velden, die via de kolomkiezer toegevoegd kunnen worden uitgebreid met: Genre, Niveau en Uitgeleend.


De contributieoptie is aangevuld met een mogelijkheid om per klas voor een zelf gekozen periode en bedrag per klas een nieuwe periode in te laten gaan. De vorige contributieperiode wordt automatisch op inactief gezet. En het is mogelijk om de Contributie status voor een hele klas te wijzigen naar betaald.

De melding voor Borgsom en Contributie is bovendien gescheiden, zodat die apart aangevinkt kunnen worden.


In ParnasSys zijn de lenerscodes gewijzigd van BSN-nummers naar korte codes. Hiervoor moest een conversie uitgevoerd worden voor Aura Online. Helaas hield dat ook in dat oude lenerspasjes/scanlijsten niet meer werkten. Deze moesten eenmalig vernieuwd worden.


Aura Online Zoeken


In de reserveringsmail wordt ook de inhoud van het veld Genre en Niveau vermeld.


In Mijn planning werden bij "Alle reserveringen" de namen van degene die gereserveerd hadden getoond. De namen zijn vervangen door “gereserveerd”.


Aura Library app


Wanneer een account voor een lener verwijderd is krijgt men bij opvragen van de items een melding dat het account opnieuw aangemaakt moet worden.