Wijzigingen in update versie 7.01 en 7.02 (december 2019)


Aura Online Beheer


De blokjes rond de exemplaren bij exemplaarbeheer zijn weer toegevoegd


Trefwoorden kunnen toegekend worden d.m.v. een dubbelklik


Wanneer er veel documenten bij een bepaald document gekoppeld zijn komen de icoontjes over de Wijzig/verwijder knop, waardoor die niet meer gebruikt kon worden. Dat is opgelost d.m.v. een nette scrollbalk.


Na onderhandeling met NBD/Biblion is er toestemming om voor alle klanten de Genre- en PIM-icoontjes beschikbaar te stellen. Die kunnen nu door alle Aura Online en Aura Junior gebruikers gekoppeld worden en op rugetiketten geprint worden.

(Mocht het aanpassen van het rapportontwerp voor de rugetiketten een probleem opleveren, mailt u dan even naar helpdesk@aura.nl dat u genre en/of pim-icoontjes in het rapportontwerp wilt gebruiken, dan voegen wij een rapportontwerp daarvoor toe)


Na bestellen via de collectiewijzer is afgevangen dat er per ongeluk nog een keer besteld kan worden (de knop wordt na de bestelling disabled)


Na annulering via Aura Library app werd de status van de annulering niet goed getoond in het reserveringsoverzicht van Aura Online beheer. Dat is opgelost.


Aura Online Zoeken


Bij Voorkeursinstelingen - Aura Online Zoeken kan gekozen worden voor Uitgebreid zoeken i.p.v. eenvoudig zoeken


Vanuit cover (aanwinsten of themalijst) kan doorgelinkt worden naar het detailscherm, waar alle gegevens beschikbaar zijn en gekoppelde bestanden opgevraagd kunnen worden.

Als er een link (http of https) opgenomen is in de bijlage, dan kan de link vanuit het detailscherm via Aura Online Zoeken geopend worden.

 

De koptekst bij de fotocarrousel was niet meer zichtbaar op de homepage; dat is hersteld

Afbeelding voor tegel "Lexicon van Literaire Werken" in de Aura Tegelcollectie is verkleind.


Aura Library app


Als "verlengen als item te laat is" niet is aangevinkt is de knop verlengen niet zichtbaar in app in IPhone. Die is weer zichtbaar, waarna de melding verschijnt met uitleg waarom verlengen niet mogelijk is.


Wanneer bij Aura Library app uitgelogd en met andere lener weer ingelogd werd, werden gegevens bij IK niet goed ververst. Dat is opgelost.


Aura Planning


Wanneer een terugkeerpatroon verwijderd was bleef deze hangen bij "volgende items zijn al bezet voor deze periode" en in planbord, waardoor geen nieuwe reservering mogelijk was. Dat is opgelost