Beheer van de keuzelijst Vestigingen

Wanneer u met meerdere vestigingen in één database werkt kunt u hier per vestiging een e-mailadres invoeren. Dit e-mailadres wordt dan gebruikt voor het versturen van een reserveringsmelding i.p.v. het e-mailadres dat bij Voorkeursinstellingen, op het tabblad Algemeen, opgegeven is. Voorwaarde is dat de vestiging toegevoegd is bij lenersbeheer. Op basis van de vestiging van de lener wordt de reserveringsmail verstuurd naar het e-mailadres dat gevonden wordt bij de vestiging in de keuzelijst.

Bij het rappelleren wordt het e-mailadres van de betreffende vestiging als afzenderadres gebruikt, zodat dit e-mailadres ook gebruikt wordt voor reacties op de rappelmail.

Reserveert een lener een item van een andere vestiging; dan wordt de reserveringsmail naar het e-mailadres verzonden dat staat bij de vestiging van de lener. Op die vestiging kan men het gereserveerde exemplaar dan opvragen, als het aanwezig is. Zijn er meerdere exemplaren, waarvan 1 op de vestiging van de lener, dan kan men deze reserveringsmail negeren en wachten tot het exemplaar op de eigen vestiging beschikbaar komt.


Het volgende item werd via Aura Online gereserveerd door: 

Petra van der Wal
89
Petra
Vestiging Zevenaar
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Goede dochter
Slaughter, Karin
NEDE 

Beschikbaarheidsinformatie

Vestiging

Exemplaren

Aanwezig

Test

1

0