Aura UMRA en Aura Educonnector

Met Aura UMRA en Aura Educonnector worden mutaties in leerlinggegevens automatisch verwerkt in Aura Online. 

Aura UMRA is gemaakt in samenwerking met de firma Tools4Ever. 

Een zelfde koppeling is ook beschikbaar voor Educonnector van de firma De Wal ICT, NIVO van ID Focus en voor EduLinQ van Brite BV. 


De programma’s doen allemaal hetzelfde. Welke u kiest is mede afhankelijk van het feit of u al andere software oplossingen op uw school heeft in samenwerking met Tools4Ever dan wel DeWal ICT, ID FOcus of Brite BV.


In de standaardversie van Aura Online kunt u leerlinggegevens regelmatig in Aura inlezen vanuit een exportbestand van uw leerlingenadministratiesysteem. 

Dit is een periodieke actie en tussentijds worden de gegevens van nieuwe leerlingen en adreswijzigingen niet in Aura doorgevoerd. 

Wilt u dat de leerlinggegevens in Aura altijd in de pas lopen met uw leerlingenadministratie? Kies dan voor de plug-in Aura UMRA resp Aura Educonnector in samenwerking met de firma's Tools4ever resp. de firma De Wal ICT, NIVO van ID Focus en voor EduLinQ van Brite BV.

Zo houdt u uw leerlinggegevens in Aura up-to-date.


Via Aura UMRA resp. Aura Educonnector worden geen leerlinggegevens verwijderd. Dit omdat de lener nog iets geleend kan hebben. 

In Aura Educonnector kan men kiezen of het record van een uitgeschreven lener verwijderd moet worden (met een datum) of dat men naar de klas “uitgeschreven” wordt verplaatst.

Aura UMRA en Aura Educonnector zijn beiden een plug-in: aanvullende software, waarvoor een aparte licentie nodig is. Neem contact op met Aura Software  of kijk op onze website voor meer informatie.