praktijkgerichte cursus aura online homepage designer

Aura Online geeft u de mogelijkheid om een attractieve homepage te ontwerpen voor uw bezoekers. Boordevol informatie, tegels, fotoslider, boek van de maand, uitleen top 10, recensies, links naar externe databanken en nog veel meer.

Voor wie?
Dagelijkse handelingen in Aura Online gaan u gemakkelijk af, maar u heeft nog niet voldoende kennis van het ontwerpen en bijwerken van de homepage en de websites. Dan is deze eendaagse praktijkgerichte cursus de perfecte oplossing voor u. Tijdens deze hands-on cursus maakt u uw eigen prachtige en informatieve homepage en leert u hoe u uw websites verzameling ordent en fraai presenteert.

In het eerste deel van de workshop gaat u aan de stag met het inrichten van uw eigen homepage. U leert hoe u tegels kunt vullen, en tegels uit de tegelcollectie van Aura kunt gebruiken. Het bewerken van afbeeldingen om in de tegels te kunnen gebruiken maakt hier ook deel van uit.

Het tweede deel van de workshop gaat over het inrichten van een websiteportal. U gaat aan de slag met het opzetten van de portal en het toevoegen van websites. Daarnaast leert u hoe u geschikte afbeeldingen kunt maken om tot een mooie strakke inrichting te komen.

Wanneer?

  • 15 februari 2022.

Waar?
Aura Software beschikt in Bunnik, midden in het groen van landgoed Oud Amelisweerd, over een trainingsruimte. De trainingsruimte is gemakkelijk te bereiken per auto en met het openbaar vervoer. 

Het adres van Aura Software is:
Hofstede Wiltenburg
Provincialeweg 116
3981 AT Bunnik

Duur van de cursus
De cursus duurt één dag, van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Kosten
Raadpleeg de prijslijst voor prijsinformatie. Wij zorgen uiteraard voor koffie, thee, frisdrank en een gezonde lunch. Na afloop van de cursus wordt aan u een certificaat uitgereikt.

Inschrijven
U kunt het inschrijfformulier invullen, een e-mail sturen naar info@aura.nl of bel 030-6064095.