workshop aura online homepage designer en digitale bestanden

Aura Online geeft u de mogelijkheid om een attractieve homepage te ontwerpen voor uw bezoekers. Boordevol informatie, tegels, fotoslider, boek van de maand, uitleen top 10, recensies, links naar externe databanken en nog veel meer.

Voor wie?
Dagelijkse handelingen in Aura Online gaan u gemakkelijk af, maar u heeft nog niet voldoende kennis van het ontwerpen en bijwerken van de homepage en de websites. Dan is deze eendaagse praktijkgerichte cursus de perfecte oplossing voor u. Tijdens deze hands-on cursus maakt u uw eigen prachtige en informatieve homepage en leert u hoe u uw websites verzameling ordent en fraai presenteert.

In het eerste deel van de workshop gaat u aan de slag met het inrichten van uw eigen homepage. U leert hoe u tegels kunt vullen, en tegels uit de tegelcollectie van Aura kunt gebruiken. Het tweede deel van de workshop gaat over het inrichten van een websiteportal. U gaat aan de slag met het opzetten van de portal en het toevoegen van websites. Daarnaast leert u in deze workshop hoe u geschikte afbeeldingen voor de websites en de homepage kunt maken om tot een mooie strakke inrichting te komen. Bij deze cursus krijgt u toegang tot bestanden met afbeeldingen en een groot aantal beschrijvingen van websites die u aan uw portal kunt toevoegen.

Wanneer?
15 februari 2022.

Waar?
De cursus wordt gehouden op een mooie, centrale locatie in het midden van het land.

Duur van de cursus
De cursus duurt één dag, van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Kosten
Raadpleeg de prijslijst voor prijsinformatie. Wij zorgen uiteraard voor koffie, thee, frisdrank en een gezonde lunch. Na afloop van de cursus wordt aan u een certificaat uitgereikt.

Inschrijven
U kunt het inschrijfformulier invullen, een e-mail sturen naar info@aura.nl of bel 030-6064095.