Inloggen  /  Sitemap  /  Contact  
Waarom Aura?

Voordelen Aura

   Minimaliseren

Direct aan de slag
U kunt inloggen en direct werken in de gebruiksvriendelijke omgeving van Aura Online. Altijd en overal.

Intuïtief werken met Aura Online: professioneel en toch eenvoudig
Aura Online is een professioneel bibliotheeksoftwarepakket, ontwikkeld vanuit de dagelijkse praktijk. Kennis, jarenlange ervaring en tips van gebruikers zijn in onze software verwerkt. Mede hierdoor is Aura Online zo intuïtief en praktisch in gebruik. Een uitgebreide cursus voor Aura Online is niet nodig: u kunt direct beginnen!

Onafhankelijk van systeembeheer
Installeren, upgraden en onderhouden van software is niet nodig. Aura Software maakt dagelijks een back-up.

Betrouwbaar
Vele bibliotheken hebben afgewogen met welk bibliotheeksysteem hun bibliotheek het beste kan worden geautomatiseerd. Al meer dan 1.400 organisaties hebben gekozen voor onze software.

Marktleider in het voortgezet onderwijs
In het voortgezet onderwijs wordt Aura in meer dan 80% van de scholen gebruikt. In het beroepsonderwijs heeft al 40% van de scholen voor onze oplossingen gekozen. Ook binnen het bedrijfsleven en bij non-profit instellingen heeft Aura Software talloze referenties: ingenieursbureau's, advocatenkantoren, producenten van levensmiddelen, zorginstallingen etc.

Eerlijke prijs
Aura Online is toegankelijk voor elk type organisatie. U werkt al met Aura Online vanaf € 25 per maand.

Optimale ondersteuning door onze helpdesk
Aura Online is een gebruiksvriendelijk pakket. Natuurlijk kan het gebeuren dat u er toch even niet uitkomt. Onze helpdesk helpt u dan weer vlot en deskundig op weg. De helpdesk van Aura Software is bereikbaar per e-mail of telefonisch. Onze gebruikers zijn tevreden over onze helpdesk. Zij waarderen onze helpdesk met een 8,4!

Aanpasbaar aan uw situatie
Alle klanten gebruiken Aura Online op hun eigen manier, toegespitst op hun eigen situatie. Door de vele voorkeursinstellingen kunt u Aura Online helemaal afstemmen op de wensen van uw bibliotheek. De vormgeving van uw Aura Online website kunt u laten aansluiten bij de  huisstijl van uw organisatie. U zult zien dat Aura Online ook voor úw situatie een passende oplossing biedt.

Tweetalig
In Aura Online kunt u met een eenvoudige muisklik wisselen tussen Nederlands en Engels.

Open voor integratie
Bibliotheeksoftware is vast niet het enige informatiesysteem in uw organisatie. Het beheren, vastleggen en delen van kennis en informatie wordt voor veel instellingen en bedrijven steeds belangrijker. Wij streven ernaar om Aura Online toegankelijk te maken voor integratie met andere informatiesystemen. Voorbeelden hiervan zijn het inlezen van titelgegevens van derden, de koppeling met leerlingadministratiesystemen of de koppeling met beveiligingsoplossingen.

Aura blijft up-to-date
Vanuit onze grote gebruikersgroep ontvangen wij goede tips en wensen voor verdere uitbreiding en verbetering van Aura Online. Door deze tips blijft Aura Online up-to-date en kunt ook ú profiteren van de nieuwste ontwikkelingen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Uw huidige bibliotheekbestand omgezet naar Aura Online
Titelbeschrijvingen uit andere bibliotheeksystemen converteren wij voor u naar Aura Online. U hoeft dus niet al uw gegevens opnieuw in te voeren. Dit bespaart u veel tijd. In plaats van een bestandsconversie kunt u ook titels importeren vanuit diverse titelbestanden.

Zoeken in de website

 
Zoeken

Aura Software BV


Support & ondersteuning

Demo's

Over deze website

© Aura Software B.V.
Alle rechten voorbehouden
Privacybeleid
Gebruiksovereenkomst
);