Aura helpdesk

Aura Online is een webapplicatie en draait volledig op onze servers. De servers staan in een zeer gerenommeerd datacenter met 24/7 monitoring. Wij zorgen ervoor dat u steeds met de nieuwste versie van Aura Online werkt. U hoeft zelf niets te installeren of te updaten. Van uw database wordt bovendien dagelijks een backup gemaakt. Deze complete 'no worries' service is bij het abonnement inbegrepen.

Heeft u vragen over Aura Online, Aura Junior, Aura Library app of Aura Planning, dan kunt u altijd terecht bij de helpdesk van Aura Software. Wij helpen u graag snel verder.

1. Probeer voordat u de helpdesk belt eerst of u de oplossing kunt vinden in de helpteksten. Deze vindt u in de applicatie onder het menu Help. De helpteksten staan boordevol informatie over Aura Online, Aura Planning en de Aura Library app.

2. Mocht dat niet lukken, stuur dan een e-mail naar  helpdesk@aura.nl  We streven naar een responstijd van 4 uur.

3. In dringende gevallen kunt u onze supportdesk bellen  ++31 (30) 6064095

Ook is het mogelijk dat wij via TeamViewer op afstand meekijken op uw werkstation.U kunt ons dan precies laten zien wat niet goed werkt of welke foutmelding u krijgt. Vervolgens kunnen wij u live laten zien hoe het probleem kan worden opgelost of hoe een bepaalde functie precies werkt.