Inloggen  /  Sitemap  /  Contact  

Praktijkgerichte Aura cursus

   Minimaliseren
Het cursusaanbod voor Aura Online bestaat uit:
1. Praktijkgerichte tweedaagse cursus Aura Online
Aura Online is gemakkelijk in gebruik. De meeste gebruikers kunnen er direct mee aan de slag. Door de grote hoeveelheid aan functies die Aura Online biedt kan het echter zijn dat u behoefte heeft aan een overzicht van alle mogelijkheden en een diepgaande, praktijkgerichte cursus.

Voor wie?
Dagelijkse handelingen in Aura Online gaan u gemakkelijk af, maar u heeft nog niet voldoende kennis van de vele functies die in het programma zitten? U wilt graag gebruik maken van alle mogelijkheden en handigheidjes die Aura Online biedt? Dan is de tweedaagse praktijkgerichte cursus de perfecte oplossing voor u. Met deze intensieve cursus haalt u maximaal profijt uit Aura Online.
 
Wanneer?
  • Woensdag 20 & 27 september 2017
  • Woensdag 8 & 15 november 2017

Bij voldoende belangstelling zullen wij extra cursusdata organiseren.

Waar?
Aura Software beschikt op haar kantooradres in Soesterberg over een trainingsruimte. Ons kantoor is gemakkelijk te bereiken per auto en met het openbaar vervoer.

Amersfoortsestraat 124 d
3769 AN Soesterberg

Duur van de cursus
De cursus duurt twee dagen, verdeeld over twee weken, van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Kosten
De tweedaagse praktijkgerichte cursus Aura Online kost € 950,00 (excl. btw) per deelnemer. Wij zorgen uiteraard voor koffie, thee, frisdrank en een gezonde lunch. Na afloop van de cursus wordt aan u een certificaat uitgereikt.  

Een greep uit de inhoud van de tweedaagse praktijkgerichte cursus Aura Online

  • Aura Online Catalogus: voorkeursinstellingen, werken met keuzelijsten, filters, groeperingen, koppelingen, zoekresultaat, en veel kneepjes met praktische oefeningen.
  • Aura Online Uitleenadministratie: voorkeursinstellingen, reserveren, kolomkiezer, handige overzichten, rappelleren en enkele oefeningen.
  • Aura Online Rapportgenerator: fraaie rapporten maken, lenerspasjes, barcode- en rugetiketten, rappelbrieven, aanwinstenlijsten en enkele oefeningen. Aan dit onderdeel wordt tijdens de cursus veel aandacht besteed.
  • Een compleet overzicht van de vele functies in Aura Online.
  • En natuurlijk beantwoorden we alle vragen die u hebt over de Aura Library app en Aura Planning.
Waar?
Aura Software beschikt op haar kantooradres over een cursusruimte.
Het adres is:
Amersfoortsestraat 124d
3769 AN Soesterberg
Routebeschrijving cursuslocatie
Kosten
De kosten van tweedaagse cursus Aura Online bedragen € 950,- (exclusief btw) per deelnemer.
Enkele reacties van cursisten:
" Niet gedacht dat er zo veel te leren was en dat Aura Online zo veel mogelijkheden kent. Eigenlijk vind ik het jammer dat ik niet eerder heb deelgenomen aan de cursus".
"Goede uitleg. Veel geleerd ondanks dat ik al een half jaar met Aura Online werk"
"Ik vond het goed dat er veel tijd was voor zelf oefenen en voor discussie met elkaar"
" Systematisch werken met voortdurend drie deskundigen om vragen te beantwoorden"
" Goede cursus en service"

2. Vrijwilligerscursus Aura Online (snelcursus) voor medewerkers

Met de praktijkgerichte snelcursus Aura Online leren de medewerkers in uw bibliotheek in 4 uur tijd hoe ze dagelijkse handelingen in Aura Online efficiënt en foutloos kunnen uitvoeren. In deze cursus worden alleen de basishandelingen zoals het uitlenen en zoeken in Aura Online behandeld.

Voor wie?
Deze cursus is nadrukkelijk alleen bedoeld voor medewerkers in uw bibliotheek/mediatheek die geen gebruik maken van de vele geavanceerde functies van Aura Online, maar goed overweg moeten kunnen met de dagelijkse basisfuncties (uitlenen en zoeken). Uw medewerkers raken in slechts een halve dag tijd vertrouwd met het werken met Aura Online. Wij gaan er vanuit dat de hoofdmediathecaris (via de tweedaagse cursus Aura Online) bekend is met de geavanceerde functies van het programma. Deze worden niet behandeld in deze snelcursus.

Wanneer?
In overleg met u wordt een geschikte datum gekozen voor de cursus. De beschikbaarheid van de docente bepaalt of wij tegemoet kunnen komen aan uw voorkeursdatum voor de cursus.

Waar?
Bij u op locatie. Voor iedere deelnemer dient een PC of laptop met internetverbinding aanwezig te zijn.

Duur van de cursus

De cursus duurt een dagdeel (4 uur).

Kosten
De praktijkgerichte snelcursus Aura Online voor medewerkers kost:
 € 1.475,00 (excl. btw) voor 5 deelnemers (minimaal 5 cursisten).
 € 295,00 (excl. btw) per extra deelnemer (maximaal 10 cursisten).
 € 0,65 (excl. btw) per kilometer reiskostenvergoeding voor de docente.

Een greep uit de inhoud van de snelcursus Aura Online voor medewerkers
  • Werken met keuzelijsten, zoeken met filters, gebruik kolomkiezer en diversie handigheidjes die het werken met Aura Onlinge gemakkelijk maken.
  • Aura Online Uitleenadministratie: uitlenen, innemen, verlengen, reserveren, boete afhandelen met praktische    oefeningen.
  • Werken met keuzelijsten, zoeken met filters, diverse handigheidjes die het werken met Aura Online gemakkelijk maken.
GO opleidingen
Natuurlijk kunnen we in een of twee dagdelen maar een aantal onderwerpen nader toelichten. Heeft u toch behoefte aan een meer uitgebreide bibliotheekinstructie, dan verwijzen wij u door naar het opleidingsinstituut GO opleidingen in Voorburg. GO opleidingen organiseert al meer dan 60 jaar een breed pakket opleidings- en bijscholingsactiviteiten voor het gehele informatievakgebied.
Inschrijven
Wilt u zich aanmelden voor een van beide cursussen? Neem dan even telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar martiene@aura.nl. Vergeet dan niet om de gewenste cursusdatum te vermelden en het aantal deelnemers. Neem contact met ons op voor vragen over het cursusaanbod.

Zoeken in de website

 
Zoeken

Aura Software BV


Support & ondersteuning

Over deze website

© Aura Software B.V.
Alle rechten voorbehouden
);