Aura JUNIOR. Speciaal ontwikkeld voor leerlingen in het basisonderwijs.

Aura Junior is een online bibliotheekpakket voor het beheer en de uitleen van allerlei soorten media en documentatie in het basisonderwijs. Toepasbaar voor grote en kleine collecties en .. betaalbaar. Al voor minder dan € 27 euro per maand haalt u Aura Junior in huis. Met Aura Junior kunt u ook zoeken in de collectie van de lokale bibliotheek.

Installeren is niet nodig. Aura Junior wordt startklaar aan u opgeleverd. Internetbrowser opstarten, inloggen en direct werken in de gebruiksvriendelijke omgeving van Aura Junior. Simpel.

Aura maakt mediabeheer makkelijk.


Enkele features van AURA JUNIOR
Catalogus

De catalogusfunctie van Aura Junior vormt het betrouwbare fundament voor het onderhoud van uw titelbeschrijvingen. De heldere schermopbouw maakt dat u snel vertrouwd raakt met het programma. Aura Junior zit boordevol handigheidjes zodat u snel, overzichtelijk en efficiënt kunt werken.

Themalijsten

Groepeer interessante thema's en toon deze op een aantrekkelijke manier in de app. Handig om een specifieke set boeken of andere media onder de aandacht te brengen van de kinderen.

Uitlenen

Met de uitleenadministratie van Aura Junior voert u dagelijkse handelingen zoals uitlenen, innemen, verlengen, reserveren en boete afhandelen eenvoudig uit, ook als het druk is aan de balie. Door intensief contact met onze gebruikers bevat ons programma alles wat u nodig heeft om uw bibliotheek moeiteloos te runnen.

Zoeken

Uw bibliotheekcollectie is een geweldige bron van kennis en informatie. Met Aura Junior brengt u dit belangrijke bezit op een toegankelijke manier onder de aandacht van uw leerlingen. Ze kunnen vanuit school, thuis of waar ook ter wereld zoeken in uw catalogus.

Rapportgenerator

Aura Junior bevat een veelzijdige rapportgenerator waarmee u de meest uiteenlopende lijsten, rapporten, brieven en overzichten kunt maken, geheel volgens uw eigen ontwerp. De rapporten kunt u ook exporteren naar pdf, Excel etc. voor verdere bewerking of om via e-mail te versturen.

Barcodes

Uiteraard kan Aura Junior werken met barcodes. Scan de barcode op de lenerspas en die op het boek en uw materiaal is uitgeleend. Binnen 2 seconden. Lenerspas vergeten? Geen probleem. Leerlingen en andere bezoekers kunnen zich identificeren met hun persoonlijke barcode die in de Aura Library app staat.


Meer informatie

Wilt u meer weten over Aura Junior, kies dan hieronder de gewenste documentatie.

Folder Aura Junior

Voordelen Aura Junior voor basisscholen

 

Of bekijk onze demosite.